Baan bij

Zoek je een baan bij …?

Weet je waar het om draait? Bij ons draait het om de persoon. Het kantoor omschrijft het zelf “Omdat mensen tellen.” Het kantoor vindt dat accountancy en advisering veel meer zijn dan alleen kennis van regels en cijfers. Mensen staan centraal of het nu gaat om een familiebedrijf of een multinational. In alles wat zij doen streven ze naar een duurzame relatie. Dat is wat telt.

In Nederland werken zo’n 2.000 professionals met passie voor het vak aan pragmatische oplossingen. Zij zijn elke dag persoonlijk betrokken bij de klanten en hun specifieke vraagstukken. Indien nodig doen zij een beroep op het internationale netwerk van ons.

Wij. Omdat mensen tellen.

Wij en Orange Recruitment – Capabla

Omdat mensen tellen gebruiken wij Orange Recruitment – Capabla. Waarom? Omdat Capabla de perfecte match tussen vacature en sollicitant kan maken. Capabla is in staat om de persoonlijke & sociale vaardigheden (soft skills), de toegepaste functionele kennis en ervaring (domein skills) en andere vaardigheden (hard skills) van de sollicitant te matchen met de gewenste skills in de vacature bij ons. Daarom gebruiken wij Capabla.

Orange Recruitment – Capabla en andere werkgevers

Maar Capabla werkt voor meer werkgevers. Enkele voorbeelden van de andere werkgevers die Capabla gebruiken vind je op de volgende pagina. Wil je weten bij welke werkgever in de accountancy jij het beste past, maak dan gebruik van Capabla.