Junior-Manager-cq-Business-Professional-Amsterdam-076340

Junior Manager cq Business Professional | Advieskantoor voor external reporting en internal management accounting | 8+ jaar werkervaring

Junior Manager cq Business Professional / Amsterdam

Vacature Vervuld

Klik hier om te zoeken naar andere financiële vacatures of schrijf je in daar wij niet alle vacatures publiceren.

Vacature

Functie: Junior Manager cq Business Professional
Regio / plaats: Amsterdam
Contact: Orange Recruitment
Referentienummer: 076340

Opdrachtgever

Junior Manager cq Business Professional Amsterdam vacature Orange Recruitment | Assessment voor accountancy en belastingadviesWij leveren innovatieve en vooruitstrevende diensten op het gebied van onder andere administratie en financiële consultancy. Onze onderneming heeft de ambitie om bedrijven beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen, zijn Finance, Reporting, Personeel en Software. Onze opdrachtgevers zijn zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven.

Ter versterking van ons groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een Junior Manager cq Business Professional.

Functie Junior Manager cq Business Professional

In deze uitdagende functie kom je te werken in een team met financiële en juridische mensen en ben je samen verantwoordelijk voor het managen van de toegewezen nationale en internationale klanten.

In je rol als junior manager ben je mede verantwoordelijk voor het monitoren, aansturen en coachen van een deel van het groeiende team van consultants. Inmiddels totaal rond de 30 personen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (laten) verzorgen en ontzorgen van de financiële afdelingen bij cliënten. Soms stroop je zelf de mouwen op als het heel complex wordt, de andere keer wijs jij jouw collega’s in de goede richting om de klus geklaard te krijgen.

Onze gekwalificeerde mensen worden zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau ingezet. Als sparring partner, adviseur of (interim) medewerker. Eenmalig, periodiek of structureel. Voor deze collega’s ben jij intern het aanspreekpunt en weten klanten jou te vinden bij/voor de inzet van deze professionals voor het oplossen van vraagstukken.

In niet limitatieve opsomming, laat de positie zich als volgt omschrijven:

 • Je bent een financiële sparringpartner;
 • Je bent de steun en toeverlaat voor onze cliënten;
 • Je bent de rechterhand van de partner consultancy;
 • Je stuurt het team van consultants in het Amsterdamse aan en houdt overzicht;
 • Je ontplooit commerciële activiteiten;
 • Je laat complexe financiële administraties opzetten en verwerken;
 • Je reviewt jaarrekeningen, cashflow overzichten en prognoses van de consultants;
 • Je onderhoudt contacten met auditors, juristen, notarissen en andere derde partijen die opdrachten voor jou verrichten;
 • Je onderhoudt contacten met banken, accountants, financiers en andere externe partijen waar de cliënt zaken mee doet.

Met andere woorden: je wordt verantwoordelijk voor een breed palet aan taken op het gebied van external reporting en internal management accounting. Afhankelijk van jouw ervaring en persoonlijkheid, laat je ‘alles’ door jouw consultants laat doen en soms pak je het werk ook inhoudelijk op!

Profiel Junior Manager cq Business Professional

Toch gauw minimaal 8 jaar ervaring in accountancy met kennis van IFRS. Het kan ook zijn dat je nu werkt in het bedrijfsleven op het gebied van reporting en dat je jouw kennis en ervaring nu breed wilt inzetten in de rol van adviseur. Een accountancyrol in de trustwereld spreekt voor zich.

Qua persoon ben je gedreven. Je weet waar kansen liggen en weet deze slim te benutten. Je hebt het gevoel dat het nu jouw beurt is om de ‘winkel’ mede vorm te geven en uit te bouwen.

Geboden

Een uitstekende uitgangspositie in een adviesorganisatie met internationale opdrachtgevers die leunt tegen de accountancy- en trustwereld. Een bedrijf met een hoge dosis collegialiteit en ondernemerschap. Een werkomgeving waar ‘hands on’ nog steeds het motto is en waar jij zowel voor jezelf als voor ons het verschil kunt en wilt maken.

Overig

 • Functienamen (synoniemen): Accountant / Reporting Specialist / Trust Accounting Officer / Manager Accounting & Internal Control
 • Aantal mensen op de vestiging: ± 90
 • Soort praktijk: external reporting / internal management accounting
 • Ervaringsjaren: 8+

——————–

Reactie

Reageren op deze vacature kan met onderstaand formulier: