Junior-Manager-Finance-Amsterdam-076703

Junior Manager Finance – vacature Amsterdam | hr-dienstverlening | 2 – 6 jaar ervaring

Vacature Vervuld

Klik hier om te zoeken naar andere financiële vacatures of schrijf je in daar wij niet alle vacatures publiceren.

Junior Manager Finance

Vacature

Functie: Junior Manager Finance
Regio / plaats: Amsterdam
Contact: Orange Recruitment
Referentienummer: 076703

Durf jij te groeien?

Durf jij te groeien? Voor de financiële administratie en rapportages van een hr-dienstverlener te Amsterdam zoeken wij een assertieve, ondernemende Junior Manager Finance. Beheers jij finance en kan je steeds meer verantwoordelijkheid aan?

De hr-dienstverlener: detacheert, leidt professionals op en adviseert opdrachtgevers bij de inrichting en ontwikkeling van de HR-afdeling. In de detachering zijn ruim 100 HR-professionals werkzaam.

Ter versterking van de eigen finance afdeling zoeken wij een Junior Manager Finance.

Vacature Junior Manager Finance

Als Junior Manager Finance vervul je de volledige financiële functie binnen het bedrijf!

Jij bent verantwoordelijk voor het vastleggen van de gehele financiële administratie en het beheren en bewaken van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Maandelijks sluit je de administratie af en in overleg met een extern controller stel je (samen) de diverse rapportages en verantwoordingen op.

De vastlegging van uren door de hr-interimmers gebeurt in Yoobi. De controle hierop – en eventuele beantwoording van vragen door klanten – wordt gedaan door een projectadministrateur waar je nauw mee samenwerkt. De financiële administratie wordt gevoerd in Accountview. De koppeling tussen deze twee systemen zal één van jouw taken worden. Net als gaandeweg een stuk dashboarding.

Afhankelijk van jouw ervaring zal naast het financiële meer onder jouw verantwoording vallen. Veel ruimte en ondernemende activiteiten om jou ‘lang van de straat te houden’.

Verantwoording leg je af aan het management, waarvan één sterk financieel onderlegd. Deze laatste zal een begeleidende rol bieden. Daarnaast word je ondersteund door een extern controller voor de rapportages. Voor je persoonlijke ontwikkeling krijg je begeleiding van een talentmanager.

Toekomst

Insteek van jouw functie is dat je doorgroeit naar zelfstandig opererend Manager Finance. Ondanks Covid-19 zit de groei er in. Met deze groei ontstaan er meer kansen, ook voor jou. Vanuit jouw financiële rol en denkwijze ben jij bij uitstek degene die ook in nieuwe businessmodellen gaat meedenken (of initiëren) en doorrekenen. Zit dat in jou?

Gevraagd

Assertiviteit en scherpte. HBO/WO-opleiding. Bekendheid met ‘uren-business’ is een pre. Tenminste twee à drie jaar ervaring; max richting vijf à zes jaar. Ervaring opgedaan in een professionele organisatie, finance traineeship of bijvoorbeeld binnen de accountancy.

Hoe verder

Zullen we gewoon eens bellen met elkaar? Vrije gedachte-uitwisseling? Bel met Wouter Wouters op telefoonnummer 06 54 74 23 04. Mag ook in de avonduren of het weekend als jou dit beter uitkomt. Uiteraard wordt het gesprek vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Wil je direct solliciteren, dan kun je Wouter mailen op w.wouters@orangerecruitment.nl

——————–

Reactie

Reageren op deze vacature kan met onderstaand formulier:

    Klik hier om te zoeken naar andere financiële vacatures of schrijf je in daar wij niet alle vacatures publiceren.