(Bijna) afgestudeerd en nu je eerste baan

Vind je eerste baan

Doe mee en vind je eerste baan

Samen met Capabla hebben wij een nieuw systeem voor matching gebouwd. Kom direct met werkgevers in contact en vind je eerste baan. Als (bijna) afgestudeerd student is het moeilijk om zonder werkervaring werkgevers te overtuigen dat jij de juiste persoon bent. Hier brengen wij verandering in. Hoe? Door online jouw persoonlijke en sociale vaardigheden te matchen met de gezochte soft skills in de vacature.

Meedoen is eenvoudig

  • Meld je aan;
  • Ontvang je uitnodiging voor deelname;
  • Registreer jezelf en laat je online matchen.

Meld aan

DOE MEE!

Student en Werkgever: match eerste baan na studie

Het vinden van het juiste student talent voor de vacature of eerste baan na studie is moeilijk. Voor de werkgever heeft de student nog geen werkervaring waarover gesproken kan worden. Het is vooral het op juiste manier inschatten van de persoon van de kandidaat. En voor de student is het moeilijk om zonder relevante werkervaring de werkgever te overtuigen dat hij/zij de juiste persoon is. Maar wat als blijkt dat de persoon van de student goed aansluit op de vacature? De match is dan gemaakt, zeker als de student ook nog eens de juiste opleidingspapieren heeft.

Nieuwe methode en werkwijze voor matching

Orange Recruitment heeft samen met Capabla een nieuwe methode ontwikkeld om de perfecte match tussen student en vacature te maken. De matching gebeurt geheel online. Als bureau zitten wij er dan ook niet meer fysiek ’tussen’! Onze werkwijze verschuift van fysiek de bemiddeling uitvoeren naar het koppelen van werkzoekenden en vacatures via het online platform van Capabla.

Werkomgeving bij werkgever

Het ‘passen’ van de soft skills van ‘de persoon van de student’ in de werkomgeving betekent dat de soft skills van de werkomgeving en de vacature helder moeten zijn. De kandidaat wordt namelijk gepositioneerd in de cultuur van het bedrijf en de gewenste soft skills van de vacature.

Assessment van student en vacature

Het passen van de student in de eerste baan doen wij mede op basis van het persoonlijk assessment en het vacature assessment.

Deelname aan Capabla

Capabal is gestart voor de doelgroep accountancy. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Wat levert het op

  • Je eerste baan na studie;
  • Kans op een volledig uitgewerkt rapport toegelicht door onze consultants (ter waarde van EUR 250,-).

Kan ik als werkgever nog meedoen

Inmiddels doet een aantal accountantskantoren mee en zijn de eerste vacatures geplaatst. Om landelijk een goede spreiding van vacatures voor (bijna) afgestudeerd accountancy-studenten te hebben, is er nog ruimte voor nieuwe deelnemende kantoren. Klik hier voor meer informatie.