Student-talent in de accountancy

Vind student talent

Kunt u nog wel talent aantrekken

Samen met Capabla hebben wij een nieuw systeem voor matching gebouwd. Kom direct met (bijna) afgestudeerde studenten in contact en vind en verbind het talent van morgen aan uw bedrijf. Hoe? Door online de gezochte persoonlijke en sociale vaardigheden van de vacature te matchen met de soft skills van de student! Deelname is kosteloos.

Meedoen is eenvoudig

  • Meld u aan;
  • Ontvang uw uitnodiging voor deelname;
  • Registreer uw vacature en laat deze online matchen.

Meld aan

DOE MEE!

Student en Werkgever: match eerste baan na studie

Het vinden van het juiste student talent voor de vacature of eerste baan na studie is moeilijk. Voor de werkgever heeft de student nog geen werkervaring waarover gesproken kan worden. Het is vooral het op juiste manier inschatten van de persoon van de kandidaat. En voor de student is het moeilijk om zonder relevante werkervaring de werkgever te overtuigen dat hij/zij de juiste persoon is. Maar wat als blijkt dat de persoon van de student goed aansluit op de vacature? De match is dan gemaakt, zeker als de student ook nog eens de juiste opleidingspapieren heeft.

Nieuwe methode en werkwijze voor matching

Orange Recruitment heeft samen met Capabla een nieuwe methode ontwikkeld om de perfecte match tussen student en vacature te maken. De matching gebeurt geheel online. Als bureau zitten wij voor de doelgroep Studenten er dan ook niet meer fysiek ’tussen’! Onze werkwijze verschuift van fysiek de bemiddeling uitvoeren naar het koppelen van werkzoekenden en vacatures via het online platform van Capabla.

Werkomgeving bij werkgever

Het passen van de soft skills van ‘de persoon van de student’ in de werkomgeving betekent dat de soft skills van de werkomgeving en de vacature helder moeten zijn. De kandidaat wordt namelijk gepositioneerd in de cultuur van het bedrijf en de gewenste soft skills van de vacature.

Assessment van student en vacature

Het passen van de student in de eerste baan doen wij mede op basis van het persoonlijk assessment en het vacature assessment.

Deelname

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De randvoorwaarden voor deelname:

Werkgever

  • Vacature voor (bijna) afgestudeerd HBO / WO accountancy-student (AA of RA).

Wat levert het op

  • In contact komen met sollicitanten die zowel qua hard skills (opleiding) als soft skills (persoon) passen in de vacature;
  • Directe indienstname sollicitant;
  • Gebruiksmogelijkheden van het nieuwe online wervingsplatform.

Ik zoek als werkgever meer ervaren kandidaten

De matching voeren wij uit met vacatures voor sollicitanten vanaf afgestudeerd niveau. Dus ook indien u ervaren sollicitanten zoekt, ook dan kunt u deelnemen.

Kan ik als student nog meedoen

Ja, als student kunt u nog steeds meedoen. Klik hier voor meer informatie.