056069-Auditor-Senior-Utrecht

Auditor Senior / Utrecht

Vacature

Functie: Auditor Senior [OPDRACHT INGEVULD]
Regio / plaats: Utrecht
Contact: Orange Recruitment
Referentienummer: 056069

Opdrachtgever

Opdrachtgever is een van de grotere banken. De afdeling Audit Services ondersteunt het management met pro-actieve geintegreerde operational, ICT en financial audits binnen zowel de bank- als verzekeringsactiviteiten. Solid assurance, flexible transformation is het credo van de afdeling.

Functie

We zijn op zoek naar (senior) auditors voor de locaties Amsterdam en Utrecht. Als lid van het team zul je deel uitmaken van een grensoverschrijdend auditteam dat zich toelegt op de analyse van de risico’s en de controle op de beheersing daarvan binnen de diverse activiteiten van de bank. Binnen deze uitdagende werkomgeving zorg je als (senior) business auditor voor meerwaarde door:

  • Business processen te analyseren en risico analyses uit te voeren;
  • Binnen deze analyses, controleopdrachten uit te voeren en daaropvolgend evenwichtige adviezen op te stellen die transformatie bewerkstelligen;
  • Een uitspraak te doen over de beheersing van het interne controle systeem;
  • Gesprekspartner te zijn voor zowel audit- als business management.

Profiel

Het profiel: bedrijfseconomische opleiding op HBO/academisch niveau. Uitstekende ontwikkelde communicatieve en rapportage vaardigheden. Zeer goede beheersing van de Engelse taal. Dienstverlenende, kritische en creatieve werkinstelling met gevoel voor (internationale) verhoudingen.

——————–

Reactie

Reageren op deze vacature kan met onderstaand formulier: