066104-Auditor-junior-Utrecht

Auditor junior / Utrecht

Vacature

Functie: Auditor junior [VERVULD]
Regio / plaats: Utrecht
Contact: Orange Recruitment
Referentienummer: 066104

Opdrachtgever

Opdrachtgever is een zelfstandige uitvoerder op het gebied van collectieve pensioenen. Het bedrijf is een van de grotere vermogensbeheerders van Nederland. De vermogens van de aangesloten pensioenfondsen zijn belegd in leningen, obligaties, aandelen, onroerend goed en hypotheken. Bij het bedrijf zijn ± 170 personen werkzaam.

Het bedrijf is adviseur van besturen, sociale partners en werkgevers die arbeidsvoorwaardelijke regelingen en administraties afspreken. Aan kleinere uitvoerders van pensioenregelingen biedt men collegiale ondersteuning op het gebied van advies en continuïteitswaarborg.

Functie

Voor de afdeling Internal Audit zijn wij op zoek naar een junior auditor. In een team van vijf professionals voer je financial en operational audits uit. Middels de audit beoordeel je de betrouwbaarheid van financiële informatie alsmede opzet, bestaan en werking van de beheersmaatregelen van de controle-objecten. Daarnaast ben je betrokken bij diverse projecten als bijvoorbeeld implementatie nieuwe systemen of in (beheers)trajecten van vermogensbeheer.

Het spreekt voor zich dat je rapporteert aan het verantwoordelijk management over de volbrachte audits en opdrachten om inzicht te verschaffen in de bedrijfsvoering en de werking van de risicobeheersingssystemen.

Kernbegrippen in de functie zijn: financial audit en operational audit.

Profiel

Het profiel: de ideale kandidaat heeft ± 3 jaar werkervaring opgedaan bij een IAD of extern accountantskantoor in de audit met als gewenst opleidingsniveau een HEAO of Universitaire Bedrijfseconomische opleiding.

——————–

Reactie

Reageren op deze vacature kan met onderstaand formulier: