Selectie – Recruitment Accountancy, Fiscaal, Advocatuur, Finance en meer

Filosofie van Orange Recruitment bij werving en selectie

Onze filosofie bij Werving & Selectie is dat wij bewust voor de opdrachtgevers en kandidaten kiezen met wie wij werken. De reden hiervan is dat ook wij graag leuk werk hebben. ‘Leuk’ betekent voor ons dat de samenwerking prettig is op basis van wederzijds respect. Dit resulteert in meer vertrouwen en een grotere diepgang. En in die diepgang zit ook de passie verborgen van een werkgever en zijn bedrijf (onze opdrachtgever) of potentiële werknemer. Vanuit dit aspect durven wij onze dienstverlening ook op basis van ‘Pay What You Want’ aan te bieden.

Pay What You Want

Pay What You Want bij werving en selectie van personeel door Orange RecruitmentIn 2015 zijn wij gestart met onze dienstverlening aan te bieden op basis van Pay What You Want. Wat betekent dit? Eenvoudig, de klant bepaalt wat hij/zij onze dienstverlening waard vindt. En dat niet vooraf, maar achteraf. Daarnaast werken wij nog altijd volgens het al oude principe ‘no cure, no pay’. Benieuwd naar enkele ervaringen met PWYW door werkgevers? We hebben een kleine blog over PWYW geschreven.

Leuk werk en wederzijds respect

Voor ons gaat het om het opbouwen van een echte relatie. Wij besteden veel tijd in het opbouwen van netwerken. Werving & selectie blijft veelal het zorgvuldig opbouwen van netwerken aan zowel opdrachtgevers-zijde als kandidaat-zijde. Deze zorgvuldigheid verdient zich voor ons terug in ‘leads’. Zo komen wij vaak uit bij klanten (of bekenden) van onze opdrachtgevers en sollicitanten zonder dat wij daar zelf om vragen. Dit lukt alleen indien er wederzijds respect is. En met wederzijds respect is werken altijd leuk.

Passie en passen bij sfeer / cultuur

Passie in selectie sfeer cultuurZodra wij weten wat iemand drijft (wat zijn/haar passie is), dan gaan wij hier ook actief mee. Wij weten dat wie iemand is of wie wordt gezocht. Zo komen wij – volgens opdrachtgevers – regelmatig met passende en niet direct voor de hand liggende kandidaten om de hoek zeilen. In de praktijk blijkt dat jij die kandidaten bij onze opdrachtgever ‘het’ het beste doen. Waarom? Er is aansluiting in passie en werknemer en werkgever passen ook nog eens bij elkaar voor wat betreft (gewenste) sfeer / cultuur.

Selectief en betrokken: bewust kiezen voor en met wie wij werken

Al met al steekt Orange Recruitment – op een efficiënte en effectieve wijze – relatief veel energie in het contact met de kandidaten en opdrachtgevers. Het soort functies waar wij ons op richten c.q. waarin wij bemiddelingen doen:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Advocatuur
  • Finance
  • Data, IT, marketing, Corporate Finance, CEO’s en HRM

Voor meer informatie over de dienstverlening van Orange Recruitment kan je ons bereiken op 06 54 74 23 04.

Bedrijven waar wij een warme band mee hebben

  • UKF Kenpo: ga van je eigen kracht uit.
  • Capabla: laat zien wie je bent, wat je kan, waar je past. Gebaseerd op geautomatiseerde matching in soft, domein en hard skills.
  • WouterWouters.nl: feitelijke een PA-service voor high potentials of bijzondere posities.
  • analyticals.io: analyticals zijn werkstudenten die vraagstukken in data oplossen.
  • ASCItec.com: the wondrous community world for data, analysis, ML, AI